Sound Engineering, één jaar later

Graag wil het bestuur van de commissie Sound Engineering kort stilstaan bij een jaar lang volle inzet voor onze grootste passie.

Het kost af en toe wat moeite, maar dan heb je ook wat! We ontvangen steeds meer middelbare scholieren op de opendagen voor ons studiethema, maar ook meer en meer MBO-ers weten ons te vinden. Het werken met professionele audio-apparatuur is een mooie bezigheid, maar de ontwikkeling ervan is nog veel interessanter.

We kunnen niet anders concluderen dan dat Fontys ons volledig steunt in onze wens: een technische opleiding waar je in aanraking komt met alle ins en outs op audiogebied. We hopen dan ook dat komend lesjaar wederom meer studenten ons weten te vinden om zo te werken aan de ontwikkeling van hun professionele leven!

We zijn daarnaast blijverrast dat veel van de scholieren op meeloopdagen weinig uitleg nodig hebben over het vakgebied. Tijdens lunches met aankomende Sound Engineering studenten wordt met jargon gesmeten en vliegen de praktijkverhalen over de tafel, vaak ondersteund door beamende hoofdbewegingen van de andere studenten. Dan weet je dat ze op de juiste plek zijn….