Projectmanifestatie propedeusestudenten

Op 2 februari heeft de projectmanifestatie voor alle propedeusestudenten plaatsgevonden. Tijdens deze avond presenteren de studenten het project waar ze het semester mee bezig zijn geweest. Uiteraard waren ook de Sound Engineers op deze avond aanwezig!

Deze keer werd Sound Engineering door 4 projectgroepen vertegenwoordigd. De projecten bestonden uit een remake van de legendarische Theremin, een Phaser voor gitaren, een zéér uitgebreide gitaartuner en een Fuzz-pedaal. Allemaal interessante projecten met ieder hun unieke technische uitdagingen.

Tijdens de projectmanifestatie heeft de commissie Sound Engineering voor de eerste keer de SENG-Award uitgereikt. De winnaar wordt gekozen door de studentencommissie en geeft een indicatie van de kwaliteit en uniciteit van een project. De prijs is ditmaal toegekend aan de gitaartuner. De groep heeft naar onze mening een groot aantal disciplines in één project gecombineerd en een goedwerkend product afgeleverd. Daarnaast is het product zeer interessant om te zien. De groep heeft naar onze mening het project/product goed weten te presenteren! Saillant detail: de bezoekers van de projectmanifestatie deelden blijkbaar onze mening, want dezelfde projectgroep heeft tevens de publieksprijs gewonnen!