donderdag 22 maart: Musikmesse, Prolight & Sound

Ook dit jaar gaan we uiteraard weer naar de grootste Europese beurs op het gebied van muziek, licht en geluid! Via dit bericht willen we graag een animocheck doen om te zien hoeveel mensen er dit jaar ongeveer mee willen naar Franktfurt. Het is nog niet mogelijk om veel concrete details te geven, maar een aantal punten is al wel vastgelegd:

Dit jaar gaan we op donderdag 22 maart 2012. Net als ieder jaar vertrekken we ‘s morgens vroeg (tussen 6:00 en 7:00) en komen we laat terug (tussen 22:00 en 24:00). De kosten liggen tussen 25,- en 30,- Euro. Hiervoor krijg je vervoer van en naar Frankfurt inclusief een toegangsbewijs.

We verzoeken ge├»nteresseerde studenten een E-mail te sturen naar: soundengineering@fontys.nl onder vermelding van “animo musikmesse“. Plaats daarnaast je naam, studentnummer en klas in de E-mail. Dit jaar is het wellicht mogelijk om ‘s morgens mensen op te halen in het zuiden des lands. Geef daarom a.u.b. in de E-mail aan waar je op donderdag de 22e vandaan moet komen. Momenteel is Venlo een mogelijke tweede opstapplaats. Gestuurde E-mails gelden niet als definitief inschrijfbewijs, hier komen we later nog op terug. In principe staat het alle studenten Engineering vrij zich aan te melden, studenten Sound Engineering hebben echter voorrang

Dit jaar zal er strenger worden toegezien op tijdige betaling. Daarnaast is bij inschrijving het opgeven van een telefoonnummer waar je op de dag zelf beschikbaar bent verplicht. Voor meer informatie over de beurs kun je een blik werpen op de volgende website:

http://musik.messefrankfurt.com