Luistersessie succes!!

Afgelopen woensdag 13 maart werd er door sound-engineering een luistersessie georganiseerd. Tijdens deze sessie werd de harde en zachte kant van luisteren behandeld. 

Tijdens de luistersessie waren er studenten en leden van de AES, de avond werd begonnen met een maaltijd verzorgd door Fontys voor studenten. De opening werd geopend en de eerste gast spreker:
Jos van den Broek vertelde zijn verhaal over de valkuilen in luisteren. Dit was een lastig onderwerp om over te vertellen. Maar het was een interessant verhaal. Na de pauze vertelde Guido Tent het technische gedeelte, kort een stukje over de Grim LS1 monitor kort daarna begon het luisteren naar verschillende luidsprekers/muziek en als laatste kabels. Dat er een groot verschil in klank was hadden we niet verwacht. Na de sessie was er gelegenheid om na te praten over de sessie onder genot van een drankje.

Graag willen we beide gast sprekers bedenken voor hun verhaal en natuurlijk de gasten die gekomen zijn. Dit concept wordt waarschijnlijk doorgezet.