AES

“De Audio Engineering Society is een wereldwijde vereniging voor eenieder die zich met professionele audiotechniek bezig houdt: geluidstechnici, onderzoekers, ontwikkelaars, producenten en verkopers. De vereniging stelt zich ten doel theoretische en praktische kennis over audio en aanverwante vakgebieden te verzamelen en deze kennis met de leden te delen. De AES is uitgever van vakliteratuur en van het ‘Journal’ dat tien maal per jaar verschijnt. Het Journal van de AES publiceert wetenschappelijke artikelen uit praktisch alle landen van de wereld. De belangrijkste internationale activiteiten bestaan uit grote congressen in combinatie met een vakbeurs, de conventions, en meer gespecialiseerde bijeenkomsten, de conferenties.”

Quote van http://www.aes-section.nl

Om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten kan het nuttig zijn om tijdens je studie een netwerk op te bouwen binnen je beroepsgroep. Om deze reden sporen we studenten aan om lid te worden van de Audio Engineering Society. Door lidmaatschap heb je toegang tot artikelen van de AES, kun je deelnemen aan uitdagende workshops en is het mogelijk om diverse lezingen bij te wonen. Daarnaast kom je in contact met mensen die actief zijn in de beroepspraktijk. Netwerken blijkt vaak van groot belang als je opzoek bent naar een stage, afstudeerplaats of vaste baan.

De Nederlandse afdeling van de AES heeft extra gunstige voorwaarden opgesteld voor studenten die lid willen worden. Zo krijg je korting op je lidmaatschap en deelname aan evenementen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de volgende webpagina’s:

http://www.aes-section.nl/

http://www.aes-studentsection.nl/

http://www.aes.org/

Informatie flyer