AES Tutorial: EMC en Aarding

Zaterdag 20 december organiseert de AES een tutorial over EMC en aarding. Deze tutorial wordt gegeven door Bruno Putzeys (Hypex Electronics).

EMC en aarding zijn twee termen waar de veel verwarring over bestaat.
Vooral voor ontwerpers van audio-apparatuur is het vaak niet duidelijk of deze zaken een ontwerp nu hinderen of juist vooruit helpen. Vaak is de enige beschikbare informatie die van fabrikanten van EMC meettoestellen en filtercomponenten, en is het advies van “EMC-goeroes” in strijd met dat van audiospecialisten.
Deze AES tutorial maakt daar een eind aan. Bruno zal laten zien hoe een andere kijk op dezelfde fenomenen een oplossing biedt die juist op alle fronten verbetering oplevert. Je krijgt praktijkgericht advies hoe je vanaf de eerste opzet op natuurlijke wijze een EMC-vriendelijk ontwerp neerzet dat daardoor juist ook klanktechnisch beter presteert.

Datum en tijd: Zaterdag 20 december 2014
10.00 – 14.30 uur (koffie vanaf 09.30 uur)

Aanmelden gaat op persoonlijke titel via www.aes-section.nl. Mocht je nog geen AES-lid zijn dan kun je als student 1 jaar gratis lid worden of als introducé mee met iemand van Sound Engineering. Stuur dan een mail naar soundengineering@fontys.nl. Vervoer is op eigen gelegenheid.

Deelnamekosten zijn (bij aanmelding vóór 15 december 2014):
voor leden € 10,- per persoon (studenten € 5,-) en
voor introducés € 20,- (studenten € 5,-) .

Gelieve de deelnamekosten direct bij aanmelding over te maken op ING rekeningnummer NL69 INGB 0002 3491 85 t.n.v. Stichting AES.
Deelnamekosten die niet bij vooraanmelding (tot 15 december 2014) zijn voldaan liggen € 2,50 hoger.

Locatie:
IAB (Institituut voor Audio- en Belichtingstechniek)
Schaverijstraat 8
3534 AS UTRECHT
Bruno Putzeys