4 oktober: Kennismakingsavond

Als commissie willen we het lesjaar goed beginnen. Daarom is er op 4 oktober om 17:30 een kennismakingsavond georganiseerd voor alle Sound Engineers. Op deze avond ontmoeten alle studenten elkaar, worden de vakdocenten voorgesteld en zijn er twee lezingen van bedrijven.

Eindhoven Amps komt vertellen over de gitaarapparatuur die zij ontwikkelen. TritonAudio uit Alkmaar presenteert high-end audioproducten voor studio- en podiumgebruik. Uiteraard staat de avond in het thema van de techniek achter deze producten. Vanzelfspreken is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

We beginnen de avond om 17:30 met een maaltijd (verzorgd door Fontys Hogeschool Engineering). Daarna gaan we over tot het voorstellen van alle docenten die betrokken zijn bij Sound Engineering. Vervolgens nemen de gastsprekers het woord en worden er diverse demonstraties gegeven.

We sluiten de avond af met een borrel waar het mogelijk is het gesprek aan te gaan met medestudenten, docenten, de gastsprekers en commissieleden.

UPDATE: Op de kenninsmakingsavond zal dhr. P. Swarte het gerenomeerde Audio Engineering Society namens de Nederlandse afdeling vertegenwoordigen en de activiteiten van de AES introduceren.

Aanmelden voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk.